MT-760 BANK-GARANTIE / STANDBY BRIEF-BRIEF AFGEGEVEN DOOR AAA GERELATEERDE BANK.

(DEZE BG / SBLC KAN ALLEEN WORDEN GEBRUIKT VOOR HANDEL: LEES AANDAARD ZORGVULDIG DOOR)

Een standby-kredietbrief (SBLC) en bankgarantie (BG) is een betalingsgarantie die doorgaans wordt uitgegeven door een bank “de uitgevende bank” namens een cliënt “de aanvrager” die betaling aan een derde “de begunstigde” verzekert in het geval als de koper een contractuele verbintenis niet nakomt, zal de uitgevende bank de betaling aan de verkoper betalen.

Wanneer kopers bankgaranties uitgeven ten gunste van de verkoper, tonen ze aan dat ze in staat zijn om een ​​contractuele verplichting na te komen. BG biedt ook betalingszekerheid aan de leverancier terwijl hij / zij zich voorbereidt om het product af te leveren naar de bezorgingshaven.

De voorgestelde bankwaarborg vergemakkelijkt internationale transacties, als onderpand en kredietverbetering. Het gebruik van bankgaranties biedt een voordeel voor kopers of handelaren die geen aanbetaling willen doen aan de verkoper. BG biedt eerlijke handelsmogelijkheden om te betalen voor het product bij levering op de loshaven. sok channy financial service ltd, levert Bankgaranties / SBLC voor serieuze commodityhandelaren.

• Betalingsgarantie:

Kan worden uitgegeven onder instructie van de koper ten gunste van de verkoper. Biedt betalingsverplichting voor de koper op basis van een voorgesteld contract.

• Prestatie obligatie:

Uitgegeven onder de instructies van de verkoper ten gunste van de koper als garantie voor de juiste uitvoering van de contractverplichtingen door de verkoper.

Bank instrumenten:

# MT-760 Standby Letter of Credit (SBLC)

# MT-760 bankgarantie (BG)

# MT-799 Proof of Funds (POF) / (geblokkeerde fondsen)

#Documentary Letter of Credit (DLC)

BEDRAG EN GELDIGHEID VAN DE INSTRUMENTEN:

Nominale waarde: vanaf USD 300.000.000 – USD 700.000.000

Geldigheid: 6 maanden of 1 jaar en 1 dag (met optie om uit te breiden)

Levering: door SWIFT

Bevestiging: verificatie door SWIFT

Huurder moet echter een bewijs van fondsen tonen dat de huurprijs dekt.

De bankgaranties die we bieden, zijn ontworpen om de commerciële belangen van de koper te beschermen door de noodzaak van vooraf betalen voor producten of services te elimineren. Het zal ook de noodzaak wegnemen om onderpand aan uw bank te verstrekken. Onze bankgarantie helpt u om uw risico’s te minimaliseren en uw kasstroom te ondersteunen.

LEASING PROCEDURE

1 – De huurder dient een intentieverklaring (LOI) in samen met een akte van overeenkomst (DOA) met volledige bankcoördinaten, een gescand kopie van het bedrijfsregistratiecertificaat, een gescand kopie van het paspoort, een bankafschrift met betrekking tot leasingkosten en een schadevergoedingsbeschermingsovereenkomst.

2-Na succesvolle due diligence ondertekent de aanbieder een akte van overeenkomst en retourneert hij een kopie aan de lessee binnen twee (2) bankwerkdagen. DOA wordt een commercieel contract met volledige verhaalsrechten. Beide partijen brengen DOA in bij hun respectieve banken.

3-Provider bankzaken MT-760 BG / SBLC binnen twee (2) bankwerkdagen, en biedt een snelle kopie van verzonden BG / SBLC voor verificatie.

4-Lessee bevestigt doorgestuurde BG / SBLC en betaalt de aanbieder de leasevergoeding en bemiddelt hun commissie niet later dan vier (4) bankwerkdagen.

5-Een hardcopy van de BG / SBLC wordt binnen zeven (7) bankwerkdagen per bankspaarpost verzonden.

6 – Indien huurder weigert om de leasevergoedingen te betalen aan de verhuurder en de makelaarscommissielonen zoals overeengekomen na (4) bankwerkdagen na bevestiging van BG / SBLC, zal leverancier de uitgevende bank opdracht geven om een ​​claim op het instrument in te dienen, waardoor huurder wordt gedwongen bankiers om de BG / SBLC aan de uitgevende bank vrij te geven.

Het is belangrijk op te merken dat de voorgestelde BG / SBLC niet gemonetariseerd kan worden of kan worden gebruikt in programma’s zoals PPP of leningen. Neem voor meer informatie over ons Trade Finance-programma contact met ons op.

Indien huurder verzuimd om de leasevergoedingen te betalen aan de verhuurder en de commissionairsprovisies zoals overeengekomen na (4) bankwerkdagen na bevestiging van BG / SBLC MT-760 op de bankrekening van verhuurder. Verhuurder zal de uitgevende bank opdracht geven om een ​​claim op het instrument in te dienen, waardoor de bankiers van de lessee worden gedwongen om de BG / SBLC MT-760 aan de uitgevende bank vrij te geven.

De geleasde instrumenten: (BG) bankgarantie (SBLC) Standby Letters of Credit. Als u een potentiële koper of handelaar bent die grondstoffen wil kopen, zullen we met plezier al uw vragen over deze mogelijkheid beantwoorden en u alle details over deze diensten verstrekken.

Onze BG / SBLC-financiering kan uw handel helpen te financieren door u jaarlijks vernieuwbare gehuurde bankinstrumenten aan te bieden. We werken rechtstreeks samen met leveranciers van deze instrumenten.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

e-mail: chong@sokchannyfinancial.com

skype: http://www.sokchannyfinancial

website: http://www.sokchannyfinancial.com

Telefoon: +855963259237

Author: chongfinancial

sok channy financial service ltd ,we are registered loan investment company that is permitted to give out Guarantee loan to individuals and Business firm and also to any body that needs financial help. Whatever your loan needs are, long term or short term loans, personal or mortgage, we are ready to talk with you about how we can meet your needs, and how you can get this loan on line transfer and account access online Let us help you arrange financing and also get a very legitimate loan at 3% yearly Please contact us today. Sok Channy Financial Services Ltd. #455, Monivong Blvd, Phnom Penh Tower, Phnom Penh, Cambodia. Email: sokchannyfinancialsvc@gmail.com Telephone: +855965904672 or +17406523384 Skype: wwww.sokchannyfinancial

Leave a comment